top of page

Een creatief persoon

Kleuropmaat48.jpg

DIT IS YVONNE

"Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met lapjes stof, kleding, kleur en creatieve dingen. Ik vind het heel leuk om mensen te helpen de juiste kleuren en kleding te ontdekken en stoffen horen daar zeker bij! 

 

In mijn werk als kleurenstylist wil ik vrouwen én mannen leren hoe zij hun uitstraling kunnen versterken met gebruik van kleur & stijl.

Graag zoek ik met jou naar jouw mooiste kleuren die jou laten stralen. Je bent uniek, laat zien wie je bent!"

Kleuropmaat37.jpg
Recensie

Jantsje

 Wat inspirerend! Samen met een vriendin een kleur/stijladvies gehad. Het was een geweldig leuke dag, met veel persoonlijke aandacht en heldere adviezen, van een plezierige en
gezellige professional. De dag was goed verzorgd, met lekkers te eten en te drinken. Ook mochten we tops en flops meenemen, kleren waar we ons heel erg zeker, of juist onzeker over voelen.
Dat was ook fijn.

P&M_348.jpg
Recensie

Alice

Yvonne, wat ben je toch een bijzonder lieve vrouw. Je hebt me ontzettend geholpen om toch mijn trouwjurk perfect passend te maken voor de mooie dag. Het was een heel lastig project, maar die uitdaging ging je niet uit de weg! Echt super bedankt voor je hulp en de leuke momenten :)

Kleuropmaat42.jpg
Recensie

Waling

Als man vond ik de kleuranalyse een bijzondere ervaring. Hierdoor kan ik nog meer mijzelf zijn in de kleuren die ik kies te dragen. Een echte aanrader!

Recensie

Ellen​

Yvonne geeft handige algemene tips terwijl ze je laat ontdekken waarom kleding en kleuren je wel of niet goed staan. Ze heeft mij geholpen om m'n kledingkast op te ruimen, waardoor ik nu meer overzicht in m'n kledingkast heb. Items die niet meer flatteren heb ik weggedaan, zodat ik kan stralen.

Recensie

Anoniem

Ik dacht dat ik de helft van mn kleding wel weg kon doen na de kleuranalyse, maar dat hoefde dus niet. Yvonne denkt mee over je persoonlijke smaak en stijl en kan dan waardevolle tips geven om jouw kleuren daarin te verwerken. Ook het make-up advies erbij vond ik waardevol en verrassend.  Daardoor gebruik ik nu een aantal andere kleuren en zie echt het verschil.

Recensie

jouw mening?

Laat ons hier weten wat jij vindt!

bottom of page