top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe maak ik een afspraak?
  Je kunt een afspraak maken door te bellen of Whatsappen 06-13521669 of door een mailtje te sturen naar kleuropmaat@solcon.nl. Geef hierbij aan binnen welk termijn je een afspraak wilt plannen en in welk product je geïnteresseerd bent. Ik kijk dan samen met jou naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.
 • Er geldt een beperkte beschikbaarheid van de producten. Wat betekent dit voor mij?
  Soms krijg ik meer aanvragen dan in mijn agenda passen. Vraag daarom altijd eerst naar de beschikbaarheid. Ik kijk graag samen met je naar wat mogelijk is. Neem contact op voor meer informatie.
 • Kan ik bij je pinnen?
  Pinnen is helaas niet mogelijk. Wel kun je het bedrag overmaken via IDEAL of ik stuur je een betaalverzoek. Contant betalen is altijd mogelijk.
 • Geef je ook stijladviezen voor mannen?
  Nee, ik geef op dit moment geen stijladviezen voor mannen. Wel kun je bij Kleur op Maat terecht voor een kleuranalyse. Hier krijg je naast kleur ook wat extra adviezen die je wellicht kunt gebruiken voor stijlopties.
 • Ik ben zo blij met de make-up van YTC. Kan ik bijbestellen?
  Ik ben gestopt met de verkoop van de YTC make-up, maar je kunt terecht bij mijn collega's. Ik verwijs je graag door, neem hiervoor contact met mij op.
 • Geef je workshops?
  Jazeker! Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik geef tijdens een workshop geen persoonlijk kleur-en/of stijladvies, maar deel wel een heleboel interessante feiten.
 • Is een kleurenanalyse zinvol als je je kleding zelf maakt?
  Jazeker! Het spaart heel veel tijd en geld uit als je weet welke kleuren voor jou het mooiste zijn. Met een kleurenwaaier en alle adviezen die je het gekregen kun je heel makkelijk zoeken naar de geschikte stoffen. Wat een tegenvaller als je uren aan een kledingstuk hebt gewerkt en het resultaat is het nét níet... Investeer in een kleurenanalyse - dat heb je heel snel terugverdient!
 • Geef je een kleuranalyse of stijladvies ook op locatie naar keuze of bij mij thuis?
  Ja, dat is mogelijk. De genoemde prijzen zijn echter excl. reiskosten. Binnen 10 km vanaf mijn locatie in de gemeente Meppel reken ik geen reiskosten. Vanaf 10 km bedragen de reiskosten € 0,28 per km.
 • Ik ga binnenkort trouwen, wat kun je voor mij betekenen?"
  Met alle coupeuse kennis in huis, ook op het gebied van bruidsmode/confectie, kun je bij Kleur op Maat terecht voor het vermaken van je trouwpak of bruidsjurk. We maken een afspraak in Meppel waarbij ik samen met jou kijk naar jouw wensen. Ik ga aan de slag met jouw wensen en maak jouw outfit passend zodat jij op jouw grote dag kunt stralen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier!
bottom of page